Android Apps voor Android-besturingssystemen

Coding principles

 

De meest algemeen aanvaarde Object-georiënteerde ontwerpprincipes zijn de volgende:

Gegeven deze ontwerpprincipes zijn sommige code generatoren in staat om geschikte coding principles te maken voor eenvoudige Java scripting formulieren.

Java programmeertaal is een zeer volwassen taal; vandaar dat bijna alle J2EE programmeurs zeer goed op de hoogte zijn van Object-georiënteerd model en ontwerp. Echter, IFF benadering is een goede manier om Object-georiënteerd ontwerp te leren. Een goed voorbeeld vanIFF is Javax documenteringstool.

Design patterns zijn enkele van de hulpmiddelen die worden gebruikt om de objectgeoriënteerde beginselen te implementeren. Zij omvatten onder meer Abstraction, Constructor, Strategy en Visitor. Deze hulpmiddelen helpen om de integriteit van het ontwerp van software componenten te beschermen.

Timothyutable biedt de pure Java benadering van object-georiënteerde analyse. Met behulp van java reap utility, kan elke broncode worden omgezet in object code.

Het ontwerpen van een object-georiënteerde toepassing omvat veldstructuren, objecten, en interacties. Bij het inzetten van objecten is het belangrijk om na te gaan of ze met elkaar en met andere systemen interageren.

Een uitvoerbaar bestand dat de object-georiënteerde applicatie vertegenwoordigt is gemaakt door JNAnt, een entiteit bean definities en presentatie zijn ontwikkeld door JAX. De voorbeeld applicatie toont twee delen – HTML pagina en XSLT stylesheet.

XML staat voor Extensible Markup Language. Het is een formaat voor het beschrijven van objecten in de programmeertaal Java. Het heeft een concept van opslag, wat betekent dat het de gegevens opslaat in plaats van de referentiegegevens.

Het wordt gebruikt om de structuur van de webpagina’s en de bronnen ervan op te slaan in plaats van de opgeslagen gegevens.

Webtoepassingen

Webapplicaties zijn wat we krijgen wanneer we een webbrowser gebruiken. Een webapplicatie is een verzameling webpagina’s en dient als een container van statische gegevens die door verschillende webapplicaties worden gedeeld. We kunnen toegang krijgen tot de gegevens van een applicatie vanuit een andere applicatie door gebruik te maken van een HTTP-verzoek aan de webapplicatie.

We kunnen de gegevens in de webapplicatie weergeven door web methods te gebruiken. De web methods worden uitgevoerd wanneer we verwijzen naar een knop op de pagina die actief is, waarbij het object model wordt teruggestuurd naar de child applicatie.

Er zijn java-ondersteuningen die ook de webtoepassingen ondersteunen, namelijk JSP, java server pages, Servlets, en JSF. JSP is een java script processor die gebruikt wordt om anonieme java klassen te indexeren in dynamische rechthoeken. Servlets is een op java gebaseerde beeld- en gegevensverwerking. JSF is een java server pages.

We kunnen ook werken met JVM. Maar, Java server pagina’s worden ook gebruikt. Tegenwoordig is JVM java server pages met JSW spy engine.

Android app

Android kan worden ingebed in andere toepassingen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende toepassingen beschikbaar. Ze zijn gebaseerd op java, platform onafhankelijk en platform specifiek. Een ervan is Android App, een Linux gebaseerde applicatie die gebruik maakt van een java embedded WebView. Deze app heeft android applicatie-ondersteuning en java-ondersteuning.

We kunnen android apps downloaden van het internet en ze op de computer installeren met behulp van de stuurprogramma’s die door de fabrikanten van de computer worden geleverd. De installatieprocedure kan verschillen van camera tot camera, maar het belangrijkste is dat we de toepassingen installeren zoals beschreven in de installatiehandleiding.

We kunnen een Android apparaat (Apparaatbeheer) openen door naar Instellingen/Configuratiescherm/Apparaatbeheer te gaan. Hier kunt u uw hardwareconfiguratie bekijken en de geïnstalleerde Android-apps activeren.

We kunnen een Android applicatie openen (Applicatiebeheer) door naar de Instellingen/Opties/Hardware & Geluid/Smart Device/Notificaties/Home te gaan. Hier kunt u de geïnstalleerde Android apps activeren.

Nu kunnen we op de paniekknop drukken! Als je android apps in de prullenbak hebt gedeponeerd, zijn ze verdwenen en niet langer beschikbaar in het geheugen van de smartphone.

Conclusie:

De conclusies van dit artikel zijn dat we de android apps voor android besturingssystemen kunnen gebruiken. Maar, voordat we ze gebruiken, moeten we de vereisten voor het installeren van hen van de site van de fabrikant te krijgen. Verder moeten we gaan alleen voor die sites waar we kunnen downloaden android apps gratis.

 

LEES MEER :