De Apple Print Shop

Printshop Nijmegen

 

Tegenwoordig houden de meeste gebruikers hun prenten voor een snelle upgrade, maar de oorspronkelijke versie was soms het meest interessant voor prenten die op kinderen waren gericht. In de afgelopen jaren heeft Windows wijdverspreide ondersteuning gekregen, en mainstream gebruikers hebben geen echte behoefte om een 32 bit desktop omgeving te gebruiken. Voor desktopwerk geven Linux-gebruikers misschien de voorkeur aan Ubuntu Mix als hun echte desktopomgeving, en Beos-gebruikers hebben nog steeds 2 KB aan uitgepakt comc-bestand om mee te spelen.

De eerste versie was gebaseerd op BASIC, een Open-Source computer programmeertaal die in het begin van de jaren 1970 in Duitsland werd ontworpen. Vandaag wordt BASIC gebruikt op plaatsen zoals General Electric, IBM en de Russische Vrijmetselaarsloge.

Ik zou het “Google voor pretentieuze kinderen” kunnen noemen, maar die term is niet geschikt voor dit programma. Het is tenslotte geïnspireerd op browser, een ontwikkelaarstool die vaak leidt tot grote verspilling van leven.

Een typische drukkerij “look”:

Als je naar deze prachtige drukkerij kijkt, krijg je misschien een andere indruk van het krachtige effect dat slimme videospelletjes hebben op de “beeldende kunst” die wij “het leven” noemen. Het bedrijf is een heel mooi voorbeeld van hoe goedkoop een briljant idee kan blijken te zijn. Begin 1983 werd de software voor de drukmachine van Brøderbund opgedeeld in 4 ASCII handleidingen, die vanaf het begin beschikbaar waren. De eerste pagina van de handleiding bevat een eenvoudig programma voor het afdrukken van een zeer goed verborgen routine voor een formulierbrief. Vreemd genoeg heb je geen speciale kennis nodig om te programmeren, ga naar de “Aan de slag met Brøderbund” pagina en bekijk de instructies.

Hoewel HTML nu als een verweesd formaat voor Internet wordt beschouwd, kan de PDF van vandaag voor de meeste dingen doen wat print heeft gedaan (vragen beantwoorden als, “Wanneer is het 16 uur? Wat zijn 36 getallen van vetafsmelting en weipoeder?”) en niet meer. Met wat uitbreidingen aan beeld- en lettertypeformaten, kan het bijna alles wat drukwerk doet. Enkele voorbeeldbestanden die drukkerijen laten zien hoe ze goed en snel kunnen drukken zijn opgenomen in het Readme bestand.

De meeste van de bovenstaande bestanden worden zo snel afgedrukt dat er blijkbaar niet veel buiten de doos wordt gedacht bij de eigenlijke assemblage en het uiteindelijke uitzicht van de uiteindelijke afdruk. Maar dat is niet het echte verhaal…

Uw drukkerij

In feite is het uiteindelijke uiterlijk van hun drukkerij waarschijnlijk heel anders dan dat van de drukkerij in uw klaslokaal. Er kunnen enkele verschillen zijn, maar hieronder ga ik enkele zaken bespreken die misschien belangrijker zijn dan uw individuele gelijkenis met Hiromi.

Veronderstel dat u een drukkerij hebt, en dat het doel is een eenvoudig desktop product als dit te maken:

En stel dat je dit je Unieke Voorwerp wilt laten drukken in gewicht 1,5 + 50% van het begingewicht van een volwassen mens. Hoe zou je dit aanpakken?

 

LEES MEER : 

Cartridges Nijmegen

Inkstation