Hoe gebruik je een scheermes

Kapper Uithoorn

 

 

 

Voor vrouwen ligt het gebruik van een kapper een beetje anders. Zij laten hun haar vaak knippen, niet snijden, door iemand anders. Maar zodra hun haar weer begint te groeien, is de kapper degene die hun haar knipt en daarvoor betaald krijgt.

Pas op voor iemand die u een goed kapsel belooft door middel van een eenvoudige kniptechniek. Vergeet niet dat het haar terug groeit, en zelfs als u het op dezelfde lengte knipt, groeit het anders terug. De klant kan ook van mening verschillen over het kapsel.

Gebruik een scheermes om je eigen haar te knippen

Het gebruik van een scheermes is misschien niet voor iedereen een optie, maar het is het overwegen waard omdat je dan geen haarknipgels meer nodig hebt, wat betekent dat je geen schadelijke chemicaliƫn hoeft te gebruiken als je haar nat is. Een scheermes snijdt het haar met een snijmes dat erop geslepen is. Als je het scheermes tot je beschikking hebt, is het mogelijk om het te gebruiken om:

– snijwonden rond de oren

– gladde kortere sneden

– staart een paar keer

– zorg ervoor dat het haar droog is voordat je begint

Apparaten zoals elektrische scheerapparaten, scharen en tondeuses kunnen thuis worden gebruikt om het haar van uw familie en vrienden te knippen. Het is niet aan te raden deze apparaten te gebruiken op plaatsen waar u een puistje hebt.

Gebruik een scheermes nooit op plaatsen waar bloed of snijwonden zijn, want het mes werkt beter op een harde huid waar u stevig kunt drukken. U moet ook uw haar trimmen als u snijwonden hebt, omdat het haar dan dikker teruggroeit.

Haren knippen

Trimmen is ervoor zorgen dat het haar niet te snel groeit. Sommige haren groeien sneller dan andere en zullen zeker iemands hoofd doen omdraaien als ze toevallig je aandacht trekken. Trimmen is ook nuttig om het haar op te kloppen als het tussen de tanden van de kam terechtkomt.

arbonaat klei

Dit is een mengsel van stof en carbonaat dat wordt gebruikt om het geknipte haar terug te duwen. De naam is vast vrij gemakkelijk te onthouden, maar dat is niet altijd het geval. Het carbonaat maakt je haar droog en sommige kleisoorten zijn te zuur voor het haar en kunnen witte resten achterlaten op je hoofd.

– Shampoos met veel mineralen

– conditioners

– haarlakken

– angstballen

– stokjes met stylinghulpmiddelen (EM-plaatje, haar gestyled en geverfd, en speldjes enz)

– bogen

– nuttig voor vormbehoud

Ga op zoek naar de perfecte uitrusting. U zult veel geld besparen, het zal het managen van het haar makkelijker maken, en u krijgt een beter eindresultaat.

cil jacht

Dit klinkt gruwelijk, maar het is ook best handig. Knip de plek waar het bandje vastzit uit de vlecht. Knip regelmatig een kleine driehoek, of zelfs gewoon een cirkel, uit het midden van de vlecht.

olietoevoeging

olor matching

Houdt uw kleuren bij voorkeur bij elkaar, maar indien nodig, kunt u de kleuren mengen. Gebruik eerst een kleur die iets donkerder is dan de uiteindelijke kleur die je gaat gebruiken. Knip de vlecht in een stijl die direct evenwijdig loopt met de kleur die je hebt gebruikt.

Pak dan de vlecht vast en trek hem strak. Als het veel te strak zit, kun je het altijd zachter maken door het een beetje voor een beetje te wassen. Gebruik als professional altijd haarverzorgingsproducten zoals shampoo en conditioner die gespecificeerd zijn voor vlechten en verstevigers.

Dan goed schudden om de kleuren te mengen.

Breng een allover gekleurde glansversteviger aan op het haar.

Pak vervolgens een .38 kaliber band en bind die aan het einde van de vlecht. Soms is het makkelijker om lager in het haar te beginnen en je weg te werken naar een hoger geplaatste.

Als het te laag is, pak dan een meetapparaat en probeer de vlecht uit te rekken.

lees meer:

Kapper Aalsmeer

Kapsalon Maarssen