Hoe koopt u het Road Experience Pakket?

Game evenement

 

“Als je eens wilt proberen te racen op een niet-geüpgrade iMac, kun je het Road Experience-pakket kopen voor de geconfigureerde Nameless. Dit omvat: a) een met Mac uitgeruste laptop, b) een standaard toetsenbord en muis, en c) een exemplaar van Road and Track. De software wordt ook geleverd met een Pinentron, een ingeplugd virtueel stuur.Road and Track Editor Access maakt daarmee van de gebundelde software een compleet wegracespel – zonder noodzaak voor gespecialiseerde racesturen. Dit product is verkocht aan teams die het gebruiken voor het testen van auto-onderdelen, componenten en afgeleide prestaties.

IMAX’s Road Game

IMAX’s Road is een interessant racespel dat een niet-scrollende auto game event biedt. Het geeft je ook het gevoel dat je echt aan het rijden bent, terwijl de simulatie alleen bedoeld is voor vermaak. Het wordt compleet geleverd met 300 scenario’s en 20 concurrenten. Je kunt in de online modus spelen met de ingebouwde browser, of gewoon tijd besparen en in de offline modus spelen. Het spel kan ook volledig met een virtueel stuurwiel worden gespeeld, maar het standaard aangeboden racestuur is ruim voldoende.

Het wordt compleet geleverd met realistische modellen van autoschade. Er is echte mechanische spanning die inwerkt op de carrosserie van de auto, evenals op het aandrijfmechanisme. Indrukwekkende schademodellen zijn er ook, zoals: brandstofpompen, remlichten, handleidingen en natuurlijk windschermen.

Het is hetownauto simulatiespel beschikbaar, en het heeft een aantal unieke eigenschappen. Ten eerste begint het proces van kopen, leren rijden en het besturen van een auto met een gratis proefperiode. U kunt kopen door het huren of kopen van een voertuig. Nadat je gratis van de ervaring hebt genoten, kun je ervoor kiezen om een van de vele voertuigen met verschillende eigenschappen te kopen, eigenschappen die reageren op de toestand van de weg.

Het reageert op de toestand van de weg, dat is de reden waarom de gloednieuwe garantie wordt geleverd met het. De garantie op elk voertuig dat via dealers van derden wordt verkocht, is een garantie van de fabrikant om voertuigen die onder de garantie vallen te repareren of te vervangen wanneer dat nodig is, maar vergeet niet dat er altijd de mogelijkheid bestaat dat een voertuig moet worden vervangen als gevolg van rij-gerelateerde voertuigbranden.

De eerste auto’s die uit het programma kwamen waren 2005 Toyota Camrys TD en Lexus IS 300 luxe sportwagens, maar de verwachtingen worden naar een nog hoger niveau getild door de laatste uitbreidingen van het spel en de naderende release van de Play Station 3 en Microsoft XBox 360.

Natuurlijk liggen de IS 200 en IS 300 nog binnen de prijsklasse van de meeste gamers, maar de IS 200 zal spoedig worden opgevolgd door de veel duurdere IS 300, die volgens sommigen ongeveer even duur zal zijn als de IS 300. Tegen die tijd zal de IS 200 al op de lijst van best verkochte voertuigen binnen de franchise staan.

 

LEES MEER :