Hoe zich te ontdoen van estheticus

Schoonheidsproducten

 

 

 

 

Een estheticus moet een vergunning hebben van een gezondheids- en veiligheidsdeskundige om bepaalde procedures te mogen uitvoeren. Controleer of de estheticus handschoenen draagt en met de nodige zorg sanitaire instrumenten en apparatuur gebruikt en of de estheticus een werkende laser heeft. Controleer het kantoor van de schoonheidsspecialiste op hygiëne en netheid. Hoe lang voert de estheticus de procedure al uit en hoeveel jaar.

Weet de cliënt het voor de procedure? Ja, want het doel is om het psychologische leed tot een minimum te beperken. Bovendien moeten esthetici hun cliënten voorlichten over wat ze kunnen verwachten vóór, tijdens en na de ingreep.

behandeling als de cliënt onveilig ruikt. Het betekent niet dat de estheticus de procedure niet kan uitvoeren, er zijn momenten dat een estheticus ervoor kiest om niets te doen. De procedures zijn gewoon stopgezet vanwege de veiligheid van de patiënt.

Mogelijke complicaties. Natuurlijk zijn er aan alle ingrepen mogelijke complicaties verbonden. De meest voorkomende complicaties zijn de volgende: Mogelijke lichte ontsteking van de plaats van de ingreep. Veranderingen in de huidskleur als gevolg van de procedure. Donker worden van de huid rond de plaats van de ingreep. Verdunning van de huid. Korstvorming of korstvorming op de plaats van de ingreep.

De meer ernstige gevallen van keloïdvorming en littekenvorming, hebben de neiging om vrij snel te genezen. Het typische keloïd kan genezen met huidtransplantaties, verplaatst zich naar andere delen van het lichaam en wordt dan opgenomen in het lichaam.

Laatste opmerkingen. De meeste keloïden hebben de neiging vanzelf weg te gaan, eerder dan door chirurgie. Vermijd plukken aan de korsten. Houd de huid vochtig om infectie te voorkomen.

Een programma voor de behandeling van littekens is kostbaar en kan helaas niet in één sessie worden voltooid. Het vereist ten minste 3 of 4 behandelingen met maandelijkse tussenpozen gedurende 3 tot 5 maanden.

Helaas bestaat er geen permanente oplossing voor de behandeling van littekens. De meeste patiënten zullen nooit het gewenste littekenvrije huidniveau bereiken.

Dus, wat kan je doen als je ontevreden bent met je keloid?

1. Verwijder het gebied. Dit moet gedaan worden ongeacht hoe erg de keloïde is. Littekenweefsel groeit langzaam en brengt het gebied weer in zijn oorspronkelijke vorm.

2. Ga op zoek naar een chirurg met ten minste 10 jaar ervaring. Dit zal pijnlijk, beangstigend en zeker duur zijn, maar veel patiënten melden dat het ook de beste manier is om ervoor te zorgen dat ze van hun keloïden afkomen.

3. Onderga ten minste twee huidresurfacing behandelingen. Een om het keloid glad te strijken en de andere om het litteken te verwijderen. Elke behandeling zal een deel van de littekenvorming verwijderen.

4. Ten minste drie huidbehandelingsprocedures ondergaan. Deze omvatten Thermage, lasers en niet-chirurgische procedures zoals pulse dye. Als u in de afgelopen een of twee jaar geen huidverjongingsbehandeling heeft gehad, dan heeft u waarschijnlijk meer behandelingen nodig.

5. Zoek naar een behandeling die littekenvorming kan helpen voorkomen. Dit helpt uw huid om uit de keloïd te breken en om succesvol te genezen. Een behandeling zoals een spaarzame huidverstrakking of een risicoloze laserresurfacing zal voorkomen dat uw huid kelelt.

6. Zorg ervoor dat u een vervolgafspraak maakt voor uw huidverzorging. Uw schoonheidssproducten zal er zeker van willen zijn dat het litteken op een zeer positieve manier geneest voordat u behandelingen plant.

7. Neem een paar pijnstillende pillen. Ze zijn een ontstekingsremmende pil om te helpen bij de behandeling van pijn. Ze zijn Short Circulatory Advice ( grenzen ).

8. Draag beschermende kleding. vizieren, bedden, kleding bedekt met strak gerasterde stof, en andere dingen die de keloïde blootstellen

lees meer: