Verschillende soorten softwareontwikkelingsbedrijven

game developer

 

Er zijn veel verschillende software-ontwikkelingsbedrijven over de hele wereld. De meeste bedrijven zijn ofwel kleine gespecialiseerde bedrijven die gespecialiseerd zijn in één specifiek gebied van software-ontwikkeling of grote bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines. In Australië zijn er verschillende grote outsourcingbedrijven ( Goo Gone Digaled , Gameloft, Winterspring, enz…) en in de Verenigde Staten zijn er verschillende kleine gespecialiseerde softwareontwikkelingsbedrijven (Asteron, Autodesk, Black Duck, enz…) die diensten verlenen aan mondiale spelletjesbedrijven.

Er zijn verschillende soorten software-ontwikkelingsbedrijven voor spelletjes in ontwikkelde landen. De meeste softwarebedrijven in ontwikkelde landen hebben gespecialiseerde teams voor bepaalde taken op het gebied van softwareontwikkeling. Deze taakteams bestaan meestal uit een paar software-ontwerpers, programmeurs, kunstenaars en ontwikkelaars. Deze specialisaties worden meestal disciplines genoemd. Een discipline in computersoftware-ontwerp is gewoonlijk verdeeld in vier rollen: Programmeur, artiest, levelontwerper en ingenieur.

Gamewinkels zijn de laatsten in de rij van werk. De ontwikkeling van een spel volgt een zeer ingewikkelde keten van interacties tussen verschillende stukken software, hardware, spelconsoles, hersenen en computers. Voor een typisch softwareontwikkelingsproject zijn drie verschillende soorten software, drie soorten computers en verschillende soorten audioapparatuur nodig. Spelsoftwarebedrijven moeten een groot aantal spelontwikkelaars in dienst nemen om aan de vraag te kunnen voldoen. Elke ontwikkelaar krijgt specifieke taken toegewezen binnen een bepaalde discipline. De taken kunnen bestaan uit specificatie- en productiebeheer, programmering en audiovisuele ontwerpwerkzaamheden. Daarnaast hebben bedrijven een enorme behoefte aan speltesters.

In de spelindustrie is een algemeen aanvaarde definitie van een spel een computer- of videospel dat wordt gespeeld met behulp van een elektronisch of videoweergavesysteem. Videospellen kunnen worden gespeeld als single player of in multiplayer- of onlinespellen. Er zijn verschillende soorten kansspelen, van single player tot multiplayer. De beste manier om de spelindustrie en de spelcategorieën te bekijken, is door de volgende soorten spel te beschouwen:

– Niet-lineaire computerspellen: dit zijn spellen die een bepaalde verhaallijn volgen waarbij het spelverloop niet Strafe funn Poker systematisch is. Dit soort spellen kunnen Role Playing Games (RPG) zijn, waarbij de gameplay gebaseerd is op complexe verhaallijnen om de verhaallijn vooruit te helpen. Het kunnen ook Turn Based Strategy Games (TBS) zijn, waarbij een real-time strategiecomponent aan het spel is toegevoegd. Het kunnen ook Adaptive Challenge Games (ACG) zijn, waarbij het doel van het spel is te winnen door te spelen volgens een aantal regels, zoals Kill the Competition, absurde punten, enz.

Verscheidene sociale netwerksites, zoals Facebook, Yahoo, Tagged,inder, en Skype incorporeren deze spelletjes als onderdeel van hun standaard applicatie.

SuiteFire: is een browser-gebaseerd spel. De speler krijgt een huis. Aan de oppervlakte lijkt het spel een eenvoudig maar plezierig browserspel te zijn. Maar, er zijn vele ingewikkeldheden waar de speler mee te maken heeft. In feite is het spel zo ingewikkeld geworden sinds de release in februari 2010. Hoewel het spel eenvoudig te spelen is, is het een verslavend spel. Gebruikers kunnen hun hart ophalen aan de verslavende functies, zolang ze zich bewust zijn van de fundamentele principes.

 

LEES MEER : 

shooter games 

game developer