Voorpruiken

Frontal wig

 

 

 

Dus, je wilt mijn ervaring weten met lace front wigs. Laat me je iets vertellen over het veterproces. De lace front wig is in het algemeen alleen lastiger dan een full lace wig, voornamelijk omdat er niet zoveel opties zijn voor het ontwerpen van de haarlijn. Het ontwerpen van de lace front wig is echter net zo moeilijk als het ontwerpen van een full lace wig. Er moet een professionele pruikenstylist worden gekozen om de lace front wig te stylen. Hé, het is eigenlijk helemaal niet moeilijk, maar u zult zeker minstens twee kleuren pruikenpoets willen hebben voordat u begint met het stijlen van de lace front wig.

De lace front wig is geen wig hair extensions, het is echter een speciaal soort extensions dat alleen met lijm of kleefstof wordt bevestigd. Er zijn manieren om de pruik tijdelijk te bevestigen met behulp van haarverzorgingsproducten of met behulp van een combinatie van haarverzorgingsproducten. U kunt ook een mengsel van kleurstof voor menselijk haar en vloeibare lijm gebruiken. Kleuren van menselijk haar of lijm worden bepaald door de hoeveelheid haar die u wilt bevestigen. De kleefstoffen komen in rollen van verschillende kleuren en u kunt kleuren mengen om de beste kleuren voor uw individuele hoofd te krijgen. De hoeveelheid haar die je toevoegt wordt bepaald door het aantal wimpers dat je wilt aanbrengen. Denk na over uw persoonlijke stijl en wat het beste bij u zal passen.

De volgende beslissing is welk type haar zal worden gebruikt. Sommige fabrikanten gebruiken dierlijk haar, menselijk haar of synthetisch haar. Over het algemeen, als je voor een volle look gaat, heb je minstens drie tinten nodig. Ik zou synthetisch haar aanraden omdat het veel gemakkelijker te stylen en te onderhouden is. Onthoud dat alle lace wigs tijdelijk zijn, dus wees erop voorbereid dat u het haar op een dag verliest.

Vraag uzelf af of u een synthetische pruik of een pruik van mensenhaar wilt. Corrigeer dan het defect en koop de geschikte. Voor de bevestiging kunt u lijmen of hot Tools gebruiken. Ik zou pruiken van mensenhaar adviseren, omdat ze langer meegaan en zachter aanvoelen. Typische kleuren voor pruiken van menselijk haar zijn 100% zwart, 100% blond en een professionele kwaliteit van 60% donkerbruin. Afhankelijk van het type pruik en wat pruik wrap ze zijn gemaakt met, kan menselijk haar pruiken worden gekleurd om uw eigen haarkleur overeenkomen en spoelen en drogen als je eigen haar.

Een lace front pruik heeft kant rond de voorkant van de pruik. Dit is vastgelijmd aan de hoofdhuid onder de haarlijn. Wanneer de lace gesloten is, lijkt het dus alsof de haarlijn vanuit de hoofdhuid groeit. Het kant wordt vastgelijmd aan de voorste omtrek van de pruik. Als de haarlijn te dicht bij de voorste omtrek van de pruik zit, zal het duidelijk zijn dat het niet goed is bevestigd.

Er zijn totaal geen regels voor wat een lace front wig kan zijn, maar de meeste winkels beperken de lace front wig tot één enkele kleur. De voorkant van de pruik kan helder wit zijn, blauw of roze, of zelfs geel van kleur zijn. De kleurkeuze moet het eigen modegevoel van de draagster weerspiegelen.

winkels kunnen kosten in rekening brengen voor het aanbrengen van een full lace wig. Aangezien de lace front wig kant aan de voorkant heeft, kunnen de kosten voor het aanbrengen een beetje hoog oplopen, zelfs voor een volledige wig. De kosten voor het aanbrengen variëren van $300-$2000. Echter, een full lace wig die beschadigd is kan nodig zijn om te worden vervangen.

Aangezien we Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) hebben, een chemische stof die kleur toevoegt aan de meeste kapsels, zou de stylist moeten overwegen de pruik te verwijderen voor het Applicatieproces. Over het algemeen duurt het proces slechts een paar minuten. De haarstylist brengt de pruik rechtstreeks op de huid van uw hoofdhuid aan. De meeste haarstylisten brengen de pruik bij de wortels aan. Wanneer de Alpha Hydroxy Acid (AHHA) oplossing wordt aangebracht, zal het haar zich aan de huid hechten. Daarna verhardt het haar tot de vorm van de pruik.

lees meer: