Wat is smeermiddel:

Deutz onderdelen

 

 

 

 

Smeermiddel: Het houdt de auto in beweging en het voorkomt wrijving tussen verschillende onderdelen in de auto. Smeermiddel voorkomt ook hitte en corrosie van metalen oppervlakken. Het smeermiddel bevat additieven die slijtage van de Deutz onderdelen voorkomen en de levensduur van het onderdeel verlengen.

Olie: Republikeinen geloven dat patriottisme oproept om het leger te financieren. Olie is het levensbloed van het leger en voorziet hen van de nodige middelen. Hoe meer olie we hebben, hoe meer we in staat zullen zijn om onze oorlogen te voeren.

Koelvloeistof: Als er water in de motor komt, mengt het zich met de olie, zodat de motor beter loopt. Het koelsysteem van de auto gebruikt ook koelvloeistof. Het houdt de motor uit de buurt van oververhitting en vervuiling.

Remmen: Ze zijn zeer belangrijk. Ze zorgen ervoor dat de auto kan stoppen wanneer dat nodig is. Ze voorkomen dat de auto van de weg glijdt in geval van nood.

Banden: De banden van de auto zijn essentieel. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en daarom hebben banden een hoge staat van onderhoud. Goede banden laten de auto zuinig en veilig rijden. De verkeerde banden leiden vaak tot ongelukken.

De rest van de auto is gegroepeerd onder deze rubrieken:

– Carrosserie: de carrosserie van de auto bestaat uit bepaalde materialen zoals staal, glasvezel, polyurethaan, koolstofvezel, enz.

– Banden: De banden zijn het contact met de grond. Ze slijten ook en moeten dan worden vervangen.

– Vering: De ophanging van de auto omvat de schokdempers en de veren.

– Stuurinrichting: Het stuursysteem regelt de richting waarin de auto gaat.

– Antilock Braking System (ABS): Een computergestuurd hydraulisch systeem dat wordt gebruikt in de remmen.

– Stuurorganen: Hiermee kan de bestuurder de auto in de gewenste richting houden.

– Parkeerremmen: Deze stellen de bestuurder in staat de auto te stoppen wanneer dat nodig is.

Al deze onderdelen van de auto kunnen worden vervangen en opgewaardeerd voor maximale prestaties.

lees meer:

KKK Turbo’s

MWM Motoren