Hoe vind je een bruine suiker haar scrub

Drogist Leiden

 

 

 

Wat doet hij of zij? Hij/zij verstrekt het product, neemt een reukorgaan, als hij/zij denkt dat het niet voor u is, verstrekt hij/zij het product, neemt opnieuw een reukorgaan, geeft het aan een laboratorium voor analyse, en bepaalt welk geneesmiddel hij/zij denkt dat het beste voor u is.

De beslissing om het product terug te kopen bij de drogist, de dienst voort te zetten en een ander te laten beoordelen of het product voor u geschikt is, maken allemaal deel uit van het grote geheel.

Abrikozen Scrub, nog een geweldig product!

4 ons abrikozen scrub (roze of perzik)

2 ons zoete amandelscrub (roze of perzik)

1 eetlepel honing

1 eetlepel olijfolie of jojobaolie

Snij de scrub in kleine stukjes en doe ze in de keukenmachine. Als je een kinderkeuken hebt, kun je een eetlepel zuiveringszout aan het mengsel toevoegen. Het maakt het lekker bubbelig. Meng er genoeg water door om een pasta te maken en breng het aan op je gezicht. Spoel het af en breng je favoriete gezichtsmasker aan. Gebruik de helft van een knipijzer om op je gezicht aan te brengen. Het is erg populair en is een goede manier om je haar steil te krijgen.

Kamillethee – voor uw huid

2 theezakjes in 2 koppen water

1/2 kopje kamillethee

Meng alle ingrediënten samen. Doe een badjas aan en ga onder een natte douche zitten. Scheur het water eruit. Voeg 2 tot 3 eetlepels thee toe aan je favoriete cleanser. Masseer met ronddraaiende bewegingen over je hele lichaam. Spoel af en breng een vochtinbrengende crème aan.

Bruine suiker scrub, het is net zo goed als alles wat je kunt kopen.

1 eetlepel kristalsuiker

1/4 kopje bruine suiker

1/2 kop olijfolie van eerste persing of jojobaolie

Doe de suiker en de olie in een kom. Leg op een plastic vel en meng grondig. Roer het zout erdoor. Zoet het mengsel met wat kokend water. Als je geen garde of mixer hebt, kun je een houten mes gebruiken. Haal de suiker uit de olie. Zoete olijfolie is een betere keuze. Spuit het mengsel op je gezicht en masseer het in je huid. Spoel het af en veeg het af met een zachte doek.

Bezoek uw plaatselijke apotheek en bekijk de apparaten die te koop zijn. Sommige van deze elektrische apparaten kunnen wonderen doen voor uw huis. Kijk eens naar de bruine suikerscrub en de blauwe rollerset. U zou wel eens aangenaam verrast kunnen zijn met wat u vindt.

Ze kosten meestal ongeveer $10 tot $20, maar u zult zo blij zijn met uw aankoop, dat u in de verleiding komt om er gewoon een te kopen.Voor degenen die wat meer besteedbaar inkomen hebben, wilt u misschien een keramisch apparaat van een hoger eind, naammerk kopen. Deze keramische apparaten zijn meestal duurder, maar het is een goede investering. Aangezien de ingrediënten voor deze apparaten ook duur zijn, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een kwaliteitsapparaat krijgt.

lees meer:

Biologische voeding Leiden
Natuurlijke geneesmiddelen