Hoe kies je een haarstijl

Kapsalon Arnhem

 

 

 

Saaie scharen, gebarsten schuine scharen, vuile kappersbaden, de geur van geknipt haar en stinkende voeten zijn drie dingen die je in een kapperszaak zou verwachten. Dit is echter niet altijd het geval, want veel goede kappers vermijden deze fouten.

Als je bij de kapper zit en je ruikt naar een oude badkuip, dan komt dat waarschijnlijk omdat die kapper je haar geknipt heeft. Voordat je zeker weet dat je voor een schonere en betere knipbeurt gaat, kun je de man die je haar gaat knippen vragen om eerst de details van de knipbeurt te weten te komen. Hij kan je dan de keuze geven of je gaat voor een live-in of een dry-hair cut. live-in kapsels zijn veel stylist-vriendelijker, maar dry-hair cuts zijn veel makkelijker te onderhouden. De man moet dan kunnen beoordelen of je een goede kandidaat bent voor een blowout of niet. Nat haar heeft de neiging om na een knipbeurt of twee te barsten, en soms zelfs te krimpen en los te komen van het hoofd. Als dit bij u gebeurt, zult u het niet leuk vinden als het te kort geknipt wordt. Toch kiezen veel mannen voor deze stijl omdat hij weinig onderhoud vergt. Ze zeggen ook dat nat haar van nature een ongelijkmatige textuur heeft, waardoor het extra makkelijk te scheren is. Voor travestieten en transseksuelen kan deze extra textuur een zegen zijn. Hun haar is gemakkelijker te beheren omdat crossdressers en transseksuelen zich zelden zorgen hoeven te maken over styling of het knippen van hun haar.

Mannen willen graag kortere kapsels omdat ze zeggen dat ze er daardoor jonger uitzien. Veel crossdressers en transseksuelen hebben echter voor korte kapsels gekozen omdat ze zo hun favoriete haarstijl kunnen dragen. Een kort kapsel kan echter moeilijk zijn om te dragen. Veel mannen vinden dat het in de weg zit bij het kleden voor een formele gelegenheid.

Er komt veel kijken bij het kiezen van een kapsel om fitness- of cosmetische redenen. Een kapsel dat iemand anders goed staat, staat jou misschien niet goed. Naarmate de modevoorkeuren veranderen, moet ook de vorm van het gezicht en het haar van de persoon veranderen. De vorm van uw gezicht is zeer belangrijk bij het kiezen van een kapsel. De manier waarop je haar op je hoofd zit is erg belangrijk omdat de meeste crossdressers en transseksuelen een kleine verandering in hun kapsel moeten aanbrengen.

Bij het overwegen van kapsels, moeten mannen ook een idee hebben van het type look dat ze willen. Willen ze een kapsel dat gemakkelijk in een paardenstaart te knopen is? Zijn ze op zoek naar een trendy kapsel of een klassieke look? Willen ze iets klassieks en netjes, of iets funkier?

Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan om de look te krijgen die u wilt. Denk na over alle variabelen voordat je een kapsel kiest. Als je echter alle variabelen thuis doet en je weet wat je wilt, kun je dat kapsel gemakkelijk op het internet zoeken. Er zijn ook een overvloed aan tijdschriften die u graag de kapselidee├źn geven om u te helpen het perfecte kapsel voor u te vinden.

Welk kapsel u ook kiest, zorg ervoor dat u weet hoe u het goed kunt onderhouden. Een goed onderhouden kapsel is een kapsel dat er goed uitziet in de spiegel, maar onderhoud is essentieel om het langer te laten zitten. Kies een kapsel dat gemakkelijk in een paardenstaart te knopen is, een aangename geur heeft en niet te ruw is voor je lokken. Behandel het goed en het zal jou goed behandelen.

lees meer:

Kapsalon Arnhem