Wat is aloë? Aloë

Aloe vera creme

 

 

 

 

Wat is aloë? Aloë is een overblijvend, succulent en overblijvend kruid. Het is ook een kleine succulente bloesem en bloem van de aloë familie. Aloë heeft de commerciële naam aloe barbadensis maar de eigenlijke naam is gepatenteerd op iets dat aloë vera heet. Het wordt ook wel aloë vera plant genoemd. De delen van de plant die worden gebruikt zijn:

Sporen Aloë Vera

Auricularellen of setacea – een dunne huid met witte vlekken die door de rest van de huid heen zichtbaar zijn

Aurethreo- dit is de ‘witte’ laag van het agnate blad- dat droogt en lift de huid

Cnidaria- algemeen bekend als poison ivy, achenia oblang, meegevoerd door de wind

Desmatum- bruine, kruidnagel-, noten- en sesamolie worden door de wind meegevoerd

Semilla- kleine bruin gevlekte bloemen

loods Root

?!” Vals

Aloë Vera kan zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt. De gedroogde plantendelen kunnen worden gebruikt om pijnlijke spieren, kneuzingen, insectenbeten, brandwonden en eczeem te verzachten. West-Azië – India, Pakistan, Bangladesh, Egypte, Jemen, en Marokko – zijn de Hot bestemmingen voor aloë vera. Er is echter onderzoek gedaan dat suggereert dat deze remedie kan ook andere immuunsysteem versterking van eigenschappen.Aloë Vera is nog steeds heet gedebatteerd over als een wondermiddel voor de behandeling van spataderen, hoewel de moderne geneeskunde heeft niets te zeggen over that.Nonetheless, aloë vera is wonderbaarlijk effectief in zo veel opzichten als het is een bewezen tonic voor de aderen.

Sommige ideeën van aloë vera:Behandelingen voor ingetrokken aderen- aloë vera wordt verondersteld te worden toegepast na de compressie behandeling en binnen 72 uur na de operatie, aloë vera moet worden toegepast op de getroffen aderen . De vera sap wordt vervolgens verwijderd , verdund , en geïnjecteerd in de aders .Preventieve maatregel – afgezien van de problemen in verband met spataderen , aloë vera voorkomt ook het optreden van ader gerelateerde ziekten zoals spataderen . Dus , kunnen klanten kopen aloë vera en bewaar het . Het belang van deze remedie is dat het oraal moet worden ingenomen . Nog belangrijker is het gebruik van vochtinbrengende middelen die de vera plant en de huid verzacht.

Kwaliteitsschoonheidsproducten, vervaardigd volgens de regels van Ecocert of BDIH, kunnen ook aloë vera extract in de set bevatten. Als de producten echter meer dan 10% aloë vera extract bevatten, dan is het beter om er zeker van te zijn dat deze schoonheidsproducten echt aloë vera lichaamsverzorgingsproducten zijn en geen vermomde schoonheidsproducten met goedkope aloë vera gelals uit de cosmetica winkel. Aloë vera sap is ook een prachtige vochtinbrenger voor lippen en huid. In Pakistan gebruiken sommige mensen deze groene gel ook om hun ogen en elk deel van het lichaam te verfraaien.

Alime sap, een zeer bekende natuurlijke reiniger en moisturizer, zal u ook helpen om zich te ontdoen van draad aderen en donkere vlekken op je huid. Maar, gebruik het altijd spaarzaam om brandwonden of uitslag te voorkomen.

Spierpijn en uitbarstingen van hoofdpijn kunnen ook worden genezen door aloë vera sap zowel uitwendig als inwendig in te wrijven.

En tenslotte, alleen de huid die grijs wordt kan met parfum en topisch behandeld worden.

De Toon

De tonen beschrijven de warmte of koelte van de onderliggende spieren. Bijvoorbeeld, Virginia Sage tonen zijn warm, ige, terra cotta, lavendel, en manicureatmeal.

De gezichtsverpakking

De meeste gezichtspakketten zijn samengesteld uit gelijksoortige kruiden en vitaminen. Ze zijn bijvoorbeeld samengesteld uit kruiden als Aloë Vera, Kamille, Lavendel, Sinaasappel, Rozemarijn en Salie. En er zijn recepten die thuis gebruikt kunnen worden.

zoals de bereiding van de aloë vera gel, het mengsel van honing en kaneel, en de schillen en pitten van sinaasappels. En dezelfde kruiden en vitaminen – alleen anders. U kunt de gezichtspakkingen ook thuis maken, en ze zijn zo eenvoudig. Je hebt ook kokosolie nodig, yoghurt, en misschien een paar eiwitten. Voeg de ingrediënten bij elkaar, en vorm ze in de gewenste vormen. Verwarm het mengsel vervolgens goed totdat het glad genoeg is om op je gezicht te smeren. Maar je moet ervoor zorgen dat het niet te vet is, anders zal het vet aanvoelen.