Wimper extensions

Wimperextensions Rotterdam

 

 

 

 

Wimperextensions zijn eenvoudigweg een procedure die helpt het uiterlijk van uw wimpers te verbeteren. Ze worden aangebracht met behulp van synthetische single-fiber polyester draad die een soortgelijke elasticiteit als menselijk haar heeft. Het mooie van extensions is dat ze net zo behandeld kunnen worden als uw natuurlijke wimpers.

De procedure neemt twee tot zes uur in beslag. Vier tot acht toepassingen zijn nodig, afhankelijk van de gebruikte techniek en de gekozen salon. Er zijn producten beschikbaar die beweren hetzelfde te doen, maar de enige manier om het zeker te weten is door een professional te bezoeken. Anders zult u natuurlijk gewoon moeten wachten tot de extensions op natuurlijke wijze zijn aangegroeid!

Er zijn salons die wimperextensions aanbieden, maar ook conditioners en therapieën. Als de extensions worden aangebracht met niet-vonkende haarlijm, kunnen de extensions zes tot acht weken meegaan. Ze zullen echter verwijderd moeten worden omdat ze te rommelig worden. Als de extensions worden aangebracht met de professionele methode van wimperverlenging, blijven de resultaten langer dan langer – tot wel een heel jaar!

U zult ook moeten beslissen waar u de extensies wilt laten aanbrengen. Het kan worden toegepast op de bovenste of onderste oogleden. Ook kan de juiste versie van de extensions door de mond in het oog worden geleid om de oogopslag van de patiënt te helpen verbeteren.

Er zijn ook een paar gevallen waarin wimper extensies moeten worden verwijderd. De wimper zal opnieuw moeten worden gebundeld met behulp van een elastische methode of verwijderd en apart verpakt worden. Als de patiënt de extensions in de wenkbrauw wil laten plaatsen, kan de arts ze strakker maken om te voorkomen dat ze eruit vallen. De “retractie” methode wordt toegepast voor dunnere wimpers. Bij deze methode worden de dikkere wimpers uit de natuurlijke wimperlijn in de wenkbrauw getrokken.

Er zijn verschillende methoden voor het bevestigen en verwijderen van de extensions. Sommige methoden bevestigen de extensies met een of twee pigmenten, terwijl andere ze losmaken met behulp van een speciale lijm. Als de gebruikte lijm kwarts nagellijm is, wordt aanbevolen dat de lijm op de wimper voor de bevestiging en verwijdering wordt gelaten. Als een remover vloeistof wordt toegepast, zal deze de lijm oplossen en moet de extension daarmee worden verwijderd.

jectiemethoden

door de fabrikant – Het risico bestaat dat de wimperverlenging zich vasthecht aan een van de ooglidoppervlakken en zich in het ooglid vastzet. Hoewel het tijd kost om de hechting te ontwikkelen, is dit een potentieel risico. Het oppervlak van het ooglid is zeer glad en bij voortdurende groei kan een vreemde vorm ontstaan. Het oppervlak van een ooglid is glad door de kleine bloedvaatjes dicht bij het oppervlak. Het aanbrengen van wimperextensions zonder de lijm die door de wimperfabrikant wordt geleverd, kan ertoe leiden dat de wimper oplost.

De wimper wordt verondersteld te werken als een verlengstuk van de natuurlijke wimper. De nepwimper is eigenlijk een verlengstuk van de echte wimper. Het oplossen van de wimper komt gewoon doordat de wimper aan het oppervlak van het ooglid is vastgelijmd en niet aan de wimperwortel. Het is de taak van de wimpertechnicus om ervoor te zorgen dat de wimper aan de echte wimper vastzit. Als er niet zorgvuldig te werk wordt gegaan, kan de extension er voortijdig afvallen.

Betaalbare luxe als je wilt

Het is een duur product om aan te schaffen. Het is een wimperversterker die een zeer groot succes heeft in het verbeteren van de dichtheid van de wimpers. Echter, indien toegepast op de juiste gebieden, kan de dichtheid van uw wimpers toenemen met maar liefst 80%.Hoe zit het met de kosten? Een eenvoudige toepassing van wimper versterker kan kosten tussen de $ 100 – $ 300. Voor een deskundige toepassing, kan men besteden $ 300 – $ 500. In principe bespaart men geld op mascara en dergelijke. Men moet er echter op letten het product minder dan drie keer aan te brengen om oogirritatie te voorkomen.

de zogenaamde wimpergroeiversterker kan de dichtheid van uw wimpers zodanig doen toenemen dat ze zelfs met de machtigste mascara vrijwel niet meer te behandelen zijn. De wimpergroeier is als een conditioner voor je wimpers. Het wordt net als eyeliner aangebracht voordat u mascara gebruikt.

wimpergroeiversterkers zijn best lastig in gebruik. Je moet ervoor zorgen dat je niet te hard op de wimper drukt, omdat het de wimper zou kunnen breken in plaats van te laten groeien. Je moet ook voorzichtig zijn met het behandelen van je wimpers. Je wilt niet per ongeluk een van je wimpers uittrekken tijdens het behandelen ervan. Ten slotte moet je een tijdje wachten tot het product werkt.

lees meer: